• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρόποι & έξοδα Αποστολής


1. Ελληνικά Ταχυδρομεία - ΕΛΤΑ

Οι αποστολές των παραγγελιών εκτελούνται κυρίως μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων και των υπηρεσιών που αυτά παρέχουν και βάσει αυτού του μεταφορέα είναι ρυθμισμένο να λειτουργεί το Καλάθι του e-shop. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή μεταφορικής θα συμφωνείται κατόπιν συνεννόησης.

Το βασικό κόστος των μεταφορικών ανεξαρτήτως βάρους, ποσότητας βιβλίων ή τόπου προορισμού εντός Ελλάδος είναι 2,00 €

Το κόστος για αποστολή με αντικαταβολή είναι 2,00 €

Αποστολές στο εξωτερικό και στην Κύπρο γίνονται μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης, με επιπλέον κόστος το οποίο καθορίζεται από τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ για δέματα εξωτερικού (16 € για παραγγελίες έως 2 κιλά, 34 € για παραγγελίες 2-3 κιλά, κ.λπ.).

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 30 € μέσω ΕΛΤΑ

Παραγγελίες αξίας ίσης ή μεγαλύτερης του ποσού των τριάντα ευρώ (30,00€) αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ, μέσω ΕΛΤΑ. Οποιοδήποτε άλλο κόστος ή ειδικό τέλος υπηρεσιών (αντικαταβολή, επείγουσα αποστολή, διανομή κατ' οίκον, κ.λπ.) επιβαρύνει αποκλειστικά τον παραλήπτη.

2. Άλλες εταιρείες ταχυμεταφορών / courier

• Η διαμόρφωση των εξόδων αποστολής μέσω της Εταιρείας ACS Courier έχει ως εξής:

Το βασικό κόστος των μεταφορικών για αποστολές έως 2 κιλά είναι 3,00 €, με πρόσθετη χρέωση 1,20 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Το κόστος αποστολής με αντικαταβολή είναι 2,00 €

Αποστολές προς την Κύπρο μέσω ACS γίνονται με τη συμφέρουσα χρέωση των 8,15 € για παραγγελίες έως 2 κιλά.

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 60 € μέσω ACS Courier

Παραγγελίες αξίας ίσης ή μεγαλύτερης του ποσού των εξήντα ευρώ (60,00€) αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ, μέσω ACS. Οποιοδήποτε άλλο κόστος ή ειδικό τέλος υπηρεσιών (αντικαταβολή, επείγουσα αποστολή, κ.λπ.) επιβαρύνει αποκλειστικά τον παραλήπτη.

• Εναλλακτικά οι αποστολές των παραγγελιών μπορούν να εκτελεστούν και με άλλες μεταφορικές της αρεσκείας σας, κατόπιν συνεννόησης.

 

 


© 2020 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία