• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ελληνική Εκδοτική Εταιρεία Α.Ε. ΧΡΟΝΙΚΟΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [...] Ενθυμούμαι τον συνάδελφόν μου, τον τόσο προικισμένον, τον Γεώργιον Πύρσον που τον εχάσαμεν πρό.. Product #: 060.00001 Regular price: 39.50€ 39.50€ 1

ΧΡΟΝΙΚΟΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κωδικός προϊόντος: 060.00001
Συγγραφέας: Βενέζης Ηλίας
Χρονολογία: 1955
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Συλλεκτικό
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 464
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο. Άκοπο αντίτυπο.
Τυπογραφείο: Τυπογραφεία Ελληνικής Εκδοτικής Εταιρείας (Εκμετάλευσις Α. Φιλόπουλου).
Εικονογράφηση: Εικονογράφηση εκτός κειμένου από το αρχείο της ΤτΕ. Το εξώφυλλον του βιβλίου έγινε από τον ζωγράφον Γιάννην Τσαρούχην. Ο Αλέξανδρος Ματσούκης εμερίμνησε δια την καλαίσθητον εμφάνισιν του «Χρονικού». Αι φωτοτυπίαι έγιναν εις το τυπογραφείον Ιωάννη Μακρή. Η λήκυθος του εξωφύλλου ευρέθη εις τον τόπον όπου εκτίσθη το μέγαρον της Τραπέζης της Ελλάδος.
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 39.50€

- +

[...] Ενθυμούμαι τον συνάδελφόν μου, τον τόσο προικισμένον, τον Γεώργιον Πύρσον που τον εχάσαμεν πρόωρα. Είχομεν αρχίσει μαζύ την σταδιοδρομίαν μας εις την Τράπεζαν της Ελλάδος μέσα εις ένα ημιυπόγειον κτίριον όπου είχε εγκατασταθή κατ' αρχάς το Υποκατάστημα της Τραπέζης εις την Μυτιλήνην. Αι άρισται εργασίαι του δια τα πρώτα χρόνια της Τραπέζης της Ελλάδος μου εστάθησαν βοήθημα καλόν. Κρίμα που εχάθη. Εάν ζούσε, εκτός των άλλων που θα είχε να προσφέρη, ίσως απήλλασσε και εμέ από την ευθύνην και τον μόχθον της συγγραφής του Χρονικού αυτού εδώ.

Η. Β.

Αθήναι, 1955.

(Η τελευταία παράγραφος από την Εισαγωγή του βιβλίου)

© 2020 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία