NEWSLETTER
Αρ. ΓΕΜΗ: 162500116000
Υπάρχουν ελληνικά φαγητά, φαγητά του τόπου, γνήσια φαγητά του χωριού, του νησιού, φαγητά του γιαλού, του βουνού και του κάμπου, φαγητά που θυμίζουν θυμάρι και θάλασσα, γνήσια ελληνικά φαγητά; Υπάρχουν... Είναι αυτά που συναντούν, όσοι επισκέπτονται τακτικά τα χωριά και τα νησιά. Είναι τα άγνωστα εγχώρια φαγητά που δεν τα βρίσκουμε στα εστιατόρια ούτε στα σπίτια των πόλεων που ακολουθούν τη διεθνή Μαγειρική. Το μικρό αυτό βιβλίο φιλοδοξεί να σας παρουσιάσει την ελληνική λαΐκή κουζίνα, μια σειρά από άγνωστα, νόστιμα και αρκετά παράξενα φαγητά που παρασκευάζονται με υλικά που μας προσφέρει ο ελληνικός γιαλός, και το ελληνικό λειβάδι. Μια απλή δοκιμή θα σας πείσει ότι πρόκειται για φαγητά εξαίρετα, που ενθουσιάζουν ντόπιους και ξένους.
(Από το εισαγωγικό σημείωμα του συγγραφέα)